X
Nederlands (Nederland)
English (United States)

Activiteit details


AgroConnect Winterseminar

Waar: De Reehorst te Ede
Dag(en): 23 november 2017 t/m 23 november 2017
Aanvang: van 19:00 uur tot 22:00 uur

Omschrijving:

Met twee interessante onderwerpen/sprekers:

 • Markt ontwikkelen door ketentransparantie
  Door Leon Mol, director Product Safety & Social Compliance bij Ahold Delhaize, Board Member bij GLOBALG.A.P. c/o FoodPLUS GmbH
  Leon pleit voor meer samenwerking in de keten, ook door informatie te delen en verwacht initiatieven van boeren & tuinders voor verdere verduurzaming. Moet hier een beloning naar boeren & tuinders tegenover staan of is het een voorwaarde om te mogen leveren? Wat betekent dit voor het organiseren van de informatiestromen in de supply chain (data koppelen aan product, BlockChain technology)? Wat wil de consument?
  Nederlandstalig.
  Klik hier voor de presentatie.
   
 • ITC-Standards Map en het Sutainability Network
  Door Gregory Sampson, architect United Nations-International Trade Center (ITC)
  Gregory presenteert de ontwikkeling van de ITC-Standards Map en het Sutainability Network. De ITC-Standards Map biedt een overzicht van alle bestande certificaten voor land- en tuinbouw, bosbouw en visserij. Het Sustainable Network is een internet community waar boeren in een soort van Facebook een profiel van hun bedrijf kunnen aanmaken. Handel en verwerkende industrie kan dan op basis van die profielen nieuwe primaire producenten zoeken. Wordt wereldwijd uitgerold. Maakt voor bedrijfsidentificatie gebruik van GS1-GLNs.
  http://www.intracen.org/itc/market-info-tools/voluntary-standards/sustainability-marketplace/  
  Engelstalig.
  Klik voor de presentatie of voor de one pager.

Zie programma .

Terug